13 Haziran 2014 Cuma

Sitemizde Yenilik Devri Başlıyor !

Sitemizde yenilik devri başlıyor! Sitemize bazı yenilikler getirdik bunları sizlerle paylaşacağım.

Yenilik 1 - E-Posta Sistemi:

E-Posta Sistemi ile sitelerinizin yeniliklerini ve tanıtımlarını tekrar tekrar üyelerimize gönderebileceksiniz. Bu sistem sayesinde sitenizi daha da iyi bir şekilde duyurabileceksiniz. Ayrıca siteniz ve Blog Kardeşliği ile ilgili güncellemeleri E-Postanıza da bundan sonra göndereceğiz.

Yenilik 2 - Ping Sistemi:

Bu sistem sayesinde sitenizi reklamsiniz.com aracılığıyla 100 tane Pingleme Servisine pingleticeğim. Bu sayede Google ve diğer arama motorlarında ön sıralara çıkmanızı sağlarız.

Yenilik 3 - Forum, Site imleme-tanıtma-paylaşma ve Sosyal İmleme Sitelerinde Sitelerinizi Paylaşma:

Mustafa Turan'ın üye olduğu ve olacağı bütün Forum ( Site paylaşma alanı varsa. [Genelde Bulunur.] ), Site imleme, tanıtma ve paylaşma sitelerinde vede Sosyal İmleme sitelerinde paylaşılacak bu sayede sitelerinize ziyaretçi akışı sağlanmış olup sitenizin okur ve takip eden kişi sayısı da artacaktır. Ayrıca bu sayede siteleriniz Google ve diğer arama motorlarında ön sıralar çıkacaktır.

Yenilik 4 - İframe Site Gösterimi ve Sık Url Paylaşımı Yapılacak! :

Sitenizi kayıt olarak paylaştığımda kayıtın içinde iframe ile sitenizi göstereceğim. Bu sayede sitenize ziyaretçi akışı sağlaycağım. Ayrıca kayıtın başlığında ve etiketin kendisinde sitenizin url'si bulunacak bu sayede Google ve diğer arama motorlarında ön sıralara çıkmanızı sağlayacağım.

Bu siteye Dizin kaydını yaptıran kaybetmiyor kazanıyor. Sizde gelin sitenizi tanıtın ve bir sürü ayrıcalıklardan yararlanın. Ayrıca son olarak...

Yenilik 5 - Son Yayınınız Gösterilecek:

Son yayınız aşağıda bütün herkese gösterilecek. Bu sayede siteniz bağlantı kazanıp Google ve diğer arama motorlarında ön sıralara çıkacak ve meraklı ziyaretçiler kazanabileceksiniz. Bu sistem şuan için sadece Bloggerlar için geçerli olacak. Fakat farklı servislere üye olunduğu zaman bütün siteler için geçerli olacaktır. Siteler değişimli olarak gösterilecektir.


Sizlere Şunu Diyorum!

Sitenizi/Blogunuzu Tanıtın Ayrıcalıklardan Faydalanın!
Yazar: Mustafa Turan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder